Thursday, May 19, 2011

Pintu Gedung - Laluan Kapal Pelabuhan Kelang - Ongoing Updated...

Lokasi: Pintu Gedung Pelabuhan Klang-Laluan Kapal-Paloh 2 & 3
Tekong: Tekong Seman Kapar
Target: Bantal Emas, Merah, Haruan Tasik & GT
















































GT @ Jemuduk Paloh Kapal 1 - Hampir 35 kg rasanya. Agaknya Ikan inilah yg telah memutuskan perambut 100lb aku trip yg lepas. Klu tak memang dah naik.........huhuhuh....next trip akan aku pastikan ikan ini akan tertewas di tanganku...Jangan mangkor sudah.....





Gaya seorang tekong handalan Paloh Kapal. Cayalah Seman... tekong muda tapi banyak pengalaman di Lubuk Rahsia Paloh Kapal. Siapa kata pelabuhan klang dah takder ikan monster...?


Nie satu lagi bukti bahawa Pelabuhan Klang masih mempunyai khazanah ikan monster.... GT pun banyak klu kena masanya.....









Paloh Kapal mcm Tasik. Klu air tenang mcm nie kan best mancing tapi jangan harap.....alun 24 jam tak berhenti-henti......



Bantal Emas 8 kg


Bantal Emas & Merah kira size besar lah jugak..........hehehe







Trip Sebelum Raya Puasa 2011 - Jenahak Bantal Emas Penuh Tong



Tekong Seman Kapar dengan Hasil GT Paloh Kapal....

6 comments:

  1. mantap....
    gigil tengok bantal emas tu......huh terbaik

    ReplyDelete
  2. Kang, 4/6 nie aku nak turun pintu gedung guna tekong yg sama...jom cari bantal emas. jenahak kat sana memang besor2...guna sotong kurita....jom...jom...

    ReplyDelete
  3. akan dipertimbangkan nanti......tunggu

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. Insyaallah awal bulan 2 tapi bergantung kepada klu ada umpan sotong kurita & keaadaan cuaca yg okay....nanti klu okay saya roger tuan......

      Delete
  5. bila pulak nak ke pintu gedung..
    kalu ad trip lg imform la dekat sy sama k..

    ReplyDelete